Salgs- og leveringsbetingelser

Digital Sourcing ApS eier og driver Digital Sourcing. Alle priser er inkl. mva.

Betaling med faktura

Standardvalg for betaling er faktura.
Et fakturagebyr kommer i tillegg når en ordre gjennomføres med faktura.
Betaler man med VISA, PayPal eller via nedbetaling er det ingen fakturagebyr.
For å betale med faktura må Du ha fylt 18 år.
Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Sikker betaling

Alle utbetalinger av Digital Sourcing sendes via en sikker forbindelse. Denne forbindelsen er godkjent av PBS og alle kredittkortselskapet. Betaling med debet- eller kredittkort er tryggere enn andre alternativer fordi du alltid har en garanti fra banken. Vær oppmerksom på at vi ikke trekker din konto før bestillingen er sendt. Men det blir foretatt en reservasjon på beløpet for å sikre din bestilling.

14 dagers returrett

Du har alltid 14 dager returrett når du handler hos Digital Sourcing på førstegangsutsendelser. Husk at dette ikke gjelder abonnementspakker med unntak av første utsendelse. Dette betyr at hvis du angrer på din bestilling - så er du velkommen til å returnere bestillingen til oss for full refusjon. Vær oppmerksom på at vi ikke erstatter din returfrakt.
Det er veldig viktig at de varene som du returnerer til oss er i samme stand som de ble solgt i, ellers så forbeholder vi oss retten til å ikke godta din retur. Hvis du ønsker å returnere produktet, må du sørge for at produktet som blir returnert er identisk med den vi fikk (som betyr at den opprinnelige emballasje, etc. må være den samme).
Du vil bli holdt ansvarlig for pakken ankommer Digital Sourcing.
Hvis bestillingen ble sendt med gratis frakt, så vil du bli belastet den faktiske fraktkostnaden. Du må alltid betale fraktgebyr på bestillingen din, selv om en retur har blitt gjort.
Eventuelle returer som har blitt avvist i henhold til våre returbetingelser som fremgår i våre vilkår, vil bli holdt for en periode på maksimum 3 måneder (90 dager) fra mottak før de blir ødelagt. Vennligst vær oppmerksom på at din betalingsforpliktelse består selv om pakken din er ødelagt.
Hvis du ønsker å returnere pakken din, så kan du kontakte vår kundeservice for å få instruksjoner for retur.

Tilfredsstillelse/Pengene tilbake garanti

For noen produkter, tilbyr vi en fornøyd eller pengene tilbake garanti. Du kan prøve produktene innenfor rimelighetens grenser, og returnere de til oss innen 180 dager fra kjøpsdato - og få pengene dine tilbake. Skulle du ikke være tilfreds med ditt kjøp, må du returnere det til oss innen 180 dager. Returer mottatt etter at 180 dager har gått, vil ikke bli godtatt.
Fornøydgarantien som Digital Sourcing tilbyr på enkelte produkter er kun tilgjengelig på første bestilling av produktet. Om det følger med et abonnement, er det kun første utsendelse som er dekket av garantien.

Defekte produkter

Hvis produktene blir skadet under transport, så vil vi selvfølgelig erstatte dem for deg gratis. Vi har ingen mulighet til å tilby deg en refusjon for et defekt produkt om du ikke ønsker at vi sender ut produktet på nytt. Du må returnere det defekte produktet til oss om du ikke ønsker produktet, hvis dette er tilfelle, så henviser vi til avsnittet ovenfor som gjelder ved returer. Merk at i dette tilfellet så er kunden ansvarlig for returfrakten.

Leveranser

Digital Sourcing tilstreber å opprettholde sin leveransegaranti for alle utsendelser. Verken Digital Sourcing eller noen av fraktpartnerne arbeider i helgene, så derfor brukes begrepet virkedager. Vårt mål er å levere alle pakkene innenfor den angitte tidsperioden, men vær oppmerksom på at forsinkelser kan oppstå basert på våre samarbeidspartneres håndtering av pakken din (f.eks. Posten). Digital Sourcing har opprettholdt sitt ansvar ved å sende ut din bestilling fra lageret innen den angitte tidsperioden. Vær oppmerksom på at enkelte produkter kan være utsolgt fra lager som følge av en svært høy etterspørsel, og vår leveransegaranti vil i disse tilfellene ikke gjelde i det hele tatt.

Ordrebekreftelse

I forbindelse med at en ordre blir plassert, så vil den bli sendt til lageret for pakking umiddelbart. Dette betyr at i noen tilfeller kan vi ikke gjøre noen endringer i en eksisterende ordre fordi pakken allerede er pakket eller sendt.

Gjentagende leveringstjeneste

Dette gjelder kun kunder som har bestilt en gjentagende leveringstjeneste. Om du har bestilt dette så vises det klart og tydelig både på din faktura samt nettsiden der du bestilte din første pakke.
Pakker fra vår gjentagende leveringstjeneste vil sendes den 20. hver måned (eller nærmeste ukedag). Vår gjentagende leveringstjeneste har ingen form for binding, og du kan kansellere det når som helst. Kanselleringer må være sendt inn til vår kundeservice senest den 17. hver måned for å stoppe inneværende måneds sending. Din gjentakende leveringstjeneste blir kansellert så snart du har fått en e-post fra vår kundebehandlingsteam som bekrefter avbestillingen.
Om du er misfornøyd etter å ha mottatt din første pakke, så kan du sende denne tilbake til oss. Vår 14 dagers returner og få pengene tilbake periode gjelder for denne første sendingen som for alle andre produkter. Ved mottatt retur krediterer vi alle kostnader relatert til denne forsendelsen: produktkostnad, frakt og faktura. Din gjentagende leveringstjeneste vil ikke stoppes om vi mottar en forsendelse i retur – du må kontakte vår kundeservice direkte for å kansellere.
Alle pakker etter den første anses ikke å være et varekjøp gjort online, og kan derfor ikke returneres etter å ha blitt sendt fra vårt varelager.
Du kan selv justere hvor ofte du vil motta pakker og hvor mange du vil motta ved å kontakte vår kundeservice.
Normale fakturabetingelser gjelder alle pakker sendt med vår gjentagende leveringtjeneste. Dette betyr at purregebyr, renter og inkasso gjelder for fakturaer utstedt i sammenheng med vår gjentagende leveringstjeneste.
Hvis en av dine tidligere bestillinger i ditt abonnement har blitt betalt med betalingskort, så reserverer Digital Sourcing rettigheten til å belaste betalingskortet ditt idet neste pakke sendes ut.

Personlig informasjon

All din personlige informasjon holdes fortrolig av Digital Sourcing og vil ikke under noen omstendigheter, selges eller overføres til en tredjepart.

Om Digital Sourcing

Digital Sourcing ApS 
Postboks 201
DK-9600 Aars
Denmark

Foretaksregisteret NO 911 748 991 MVA